Skip to content
0184-652626 administratie@johdegroot.nl Planning direct: 06-29534059 | Containerplanning 0184-641725

Joh. de Groot & z’n overig transport

Buiten de specifieke goederen als betonproducten en zeecontainers, vervoert Joh. de Groot & Zn. B.V. uiteraard alle andere denkbare transporten. Om onze opdrachtgevers altijd van dienst te kunnen zijn, ook in onverwachte situaties, werken wij bovendien samen met een netwerk van betrouwbare partners. Vervoer zonder beperkingen betekent niet alleen dat wij alles kunnen vervoeren, maar ook dat wij een optimale dienstverlening bieden.

Huif

Het wagenpark van de Groot bestaat voornamelijk uit trucks met daarachter een multichassis. Hiermee vervoeren wij de 45ft, 40ft of 20ft containers die de chauffeurs voornamelijk in Rotterdam uithalen en weer inleveren. Elke soort 45ft, 40ft en 20ft kunnen wij vervoeren. Mochten het nu reefers zijn of flatracks, alles kan!

Open trailer

De Groot beschikt over verschillende breker opleggers. Met een breker achter de vrachtwagen kunnen we gemakkelijk 2x 20ft containers vervoeren. Het is natuurlijk ook mogelijk om op een breker oplegger één 20ft container of een 40ft container te vervoeren.

NEDERLAND

Onze chauffeurs gaan ook de landsgrenzen over. Onze vrachtwagens zijn dagelijks te vinden in Nederland, Duitsland en België. Ook zul je ons geregeld zien op de snelwegen van Frankrijk. Geen land in Europa is ons te gek!

Zoekt u een transporteur?

Joh. de Groot beschikt over de bekwaamheid en professionaliteit om voor u de desbetreffende lading van A naar B te brengen. Onze planning denkt graag met u mee! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze planning via planning@johdegroot.nl of bel naar 06-29534059.

VRACHTWAGENCHAUFFEUR WORDEN?

Lijkt het jou leuk om chauffeur te worden
bij de Groot op een kraanwagen?

Back To Top