Skip to content
0184-652626 administratie@johdegroot.nl Planning direct: 06-29534059 | Containerplanning 0184-641725

Joh. de Groot & z’n containervervoer

Dagelijks rijdt een groot deel van ons wagenpark containers vanuit de terminals in Rotterdam naar een los- of laadplaats in Nederland en omringende landen. Na het laden of lossen vertrekken onze chauffeurs weer met de lege of volle container naar Rotterdam.

De mogelijkheden van ons wagenpark

Het wagenpark van de Groot bestaat voornamelijk uit trucks met daarachter een multichassis. Hiermee vervoeren wij de 45ft, 40ft of 20ft containers die de chauffeurs voornamelijk in Rotterdam uithalen en weer inleveren. Elke soort 45ft, 40ft en 20ft kunnen wij vervoeren. Mochten het nu reefers zijn of flatracks, alles kan!

Ons vervoer van 20ft’ers door Europa

De Groot beschikt over verschillende breker opleggers. Met een breker achter de vrachtwagen kunnen we gemakkelijk 2x 20ft containers vervoeren. Het is natuurlijk ook mogelijk om op een breker oplegger één 20ft container of een 40ft container te vervoeren.

EUROPA

Onze chauffeurs gaan ook de landsgrenzen over. Onze vrachtwagens zijn dagelijks te vinden in Nederland, Duitsland en België. Ook zul je ons geregeld zien op de snelwegen van Frankrijk. Geen land in Europa is ons te gek!

Zoekt u een container transporteur?

Joh. de Groot beschikt over de bekwaamheid en professionaliteit om voor u de desbetreffende container(s) van A naar B te brengen. Onze planning denkt graag met u mee! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze containerplanning via container@johdegroot.nl of bel naar 0184-641725.

Offerte aanvragen

ALS CHARTER ZIJNDE BEN JE BIJ ONS OOK AAN HET JUISTE ADRES

Heb jij een eigen vrachtwagen en zoek je werk? Schroom dan niet om onze planning te contacten! Stuur een mail naar onze containerplanning: container@johdegroot.nl of bel naar 0184-641725.

Back To Top